Nieuwste quilt

Zoeken in het aanbod

Contact

Liesbeth van der Hilst

Van Beuningenlaan 12
3953 BR Maarsbergen
0343-431988

 

Of stuur een e-mail.

Privacyverklaring

Voor atelier Hestia ben ik persoonlijk verantwoordelijk voor de privacy en verwerking van persoonsgegevens van mijn klanten, zoals weergegeven in onderstaande privacyverklaring.

Hier vindt U informatie over wat atelier Hestia doet met Uw gegevens en wat Uw rechten zijn.

Het bedrijf

atelier Hestia

van Beuningenlaan 12

3953 BR MAARSBERGEN

T: 0343431988, I: www.atelierhestia.nl, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verklaring

Om Uw quiltopdracht goed te kunnen verwerken heeft Hestia van haar klanten persoonsgegevens nodig. U heeft deze gegevens zelf verstrekt. De gegevens, die wij verwerken zijn: naam, adres, telefoonnummer en eventueel emailadres en/of bankrekeningnummer.

Ik gebruik de gegevens voor verwerking van de quiltopdracht, eventueel persoonlijk overleg per telefoon/email, retourzending en facturering.

De gegevens worden bewaard zolang ze relevant zijn voor onze samenwerking.

U heeft het recht op inzage, correctie en verwijdering van Uw gegevens, alsmede op intrekking van verleende toestemming.

De gegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Met bedrijven, die inzicht hebben in onze gegevens zijn verwerkingsovereenkomsten gesloten. Ik ben persoonlijk verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan.

Atelier Hestia heeft alle denkbare maatregelen genomen om Uw gegevens te beschermen. De website werkt niet met cookies.

U heeft de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, wanneer U twijfels heeft over ons privacybeleid.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met mij op.

Liesbeth van der Hilst

Mogelijkheden

Atelier Hestia biedt vele mogelijkheden bij het afwerken van Uw quilt. Klik hier om direct een uitgebreid overzicht te bekijken.

Patronen

Patronen 001Er zijn vele patronen in verschillende categorie├źn. Klik hier om direct alle patronen te bekijken.

Prijzen

De actuele quilt-tarieven staan in een overzichtelijke tabel. Klik hier om direct de prijzen (ook van tussenvullingen en stoffen) te bekijken.

zeegroen Stoffen

We hebben een ruime keuze aan dubbelbrede stoffen. Klik hier om direct de stoffen te bekijken.

Ervaringen

Hier leest U reacties en ervaringen van klanten. Klik hier om direct de ervaringen te bekijken. Wilt U iets kwijt over de site of over Hestia: stuur mij een email. Na overleg plaats ik Uw reactie op de site.