Nieuwste quilt

Zoeken in het aanbod

Contact

Liesbeth van der Hilst

Van Beuningenlaan 12
3953 BR Maarsbergen
0343-431988

 

Of stuur een e-mail.

Ervaringen

Sinds het in gebruik nemen van mijn nieuwe website, die met steun van Stip Hosting tot stand kwam, bestaat de mogelijkheid Uw ervaringen met atelier Hestia (en met de website) te beschrijven. Uw mening is voor mij belangrijk. Stuur Uw tekst d.m.v. een email naar mij toe en ik zorg, dat hij geplaatst wordt.

Veel dank daarvoor

Liesbeth

 

Reacties en ervaringen van klanten

 26-02-2021

Met veel aandacht en professionaliteit heeft Liesbeth van Quilt atelier Hestia aan mijn dassen quilt gewerkt. Ze heeft mij erg goed begeleid bij het uitkiezen van het patroon dat tussen de dassen moest worden gemaakt. De dassen zijn een herinnering aan met name mijn overleden broer die de middelste cirkel dassen heeft gedragen. De randdassen en hoekstukken bestaan voornamelijk uit dassen ven familie en vrienden. Bijna alle dassen zijn van zijde dus het was spannend om te zien hoe of nu een quilt patroon erom heen zou kunnen worden gemaakt.  

Ik was dan ook benieuwd hoe het patroon dat Liesbeth adviseerde zou worden maar dat is werkelijk prachtig en precies zoals ik had gehoopt. Geweldig zoals dan opeens een quilt een geheel gaat worden.

Heerlijk om iemand in de buurt te hebben met zoveel ervaring en ideeën om juist dat laatste stukje perfectie te kunnen krijgen bij de quilt.

Ik verheug me er al weer op om ook een volgende quilt bij Liesbeth te laten bewerken.

Hartelijke groet,

Lysbeth

 

21-10-2017

Met veel aandacht en professionaliteit heeft Liesbeth van Quilt atelier Hestia aan de quilt voor mijn dochter gewerkt. Ze heeft mij, als beginnende quiltster, erg goed begeleid bij het uitkiezen van de achtergrondstof, het quiltpartoon en niet te vergeten de draad. Het was ontzettend fijn om van haar alle ruimte te krijgen om mijn wensen aan te geven. Met veel vertrouwen liet ik mijn quiltwerk bij haar achter. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen toen ik zag hoe mijn patchwork door haar vakwerk was getransformeerd tot een prachtige quilt, nog mooier dan ik had durven dromen.

Dankzij Quilt atelier Hestia kon ik mijn dochter nog nét op tijd voor haar tiende verjaardag haar quilt cadeau geven. Het werd een verjaardag om nooit te vergeten met een prachtig geschenk om voor altijd te koesteren. 

Dank je wel Liesbeth!      quilt Atie Jaspers

Atie Jaspers

 

27-02-2013

Alleen maar complimenten over je nieuwe overzichtelijke website, maar ook alleen maar complimenten over het prachtige
quiltwerk wat je aflevert!

Greta van Ool

28-01-2013

Hallo Liesbeth,

Allereerst mijn complimenten voor je website. Hij is zeer overzichtelijk en compleet. Ook leuk, dat je het hele proces van het doorquilten kunt bekijken. De foto's van de quilts zijn ook erg mooi. Ik ben ook zeer tevreden over mijn doorgequilte quilts en krijg van iedereen complimenten. Erg blij, dat ik het weer heb laten doen; want nu hangt hij tenminste; anders waren ze nooit afgekomen. En ik was verbaasd, dat ze al zo snel klaar waren. Dus nogmaals niets dan lof.

Anneke

14-06-2012

Liesbeth,

wat een verjongingskuur! Je nieuwe site ziet er net zo super uit, als het mooie werk dat je aflevert. Want als jij iets door-quilt ben ik erg tevreden.

Corrina

Funny Button

 

3-05-2012

Liesbeth,
we vonden je nieuwe site erg leuk om te bekijken. hij is zeer overzichtelijk en makkelijk te "besturen" als je begrijpt wat ik bedoel.
En als ik een quilt bij jou laat doorquilten dan weet ik dat ik er kwaliteit voor terug krijg.
mijn complimenten.

Jan en Berna Verbeek

 

23 -04-2012

Ik heb al meerdere quilts door Liesbeth laten quilten en ik ben echt heel tevreden. Ze denkt met je mee en geeft je gevraagd en ongevraagd advies over garens en patronen. Ook de speciaal gemaakte etiketten zijn een leuke service en heel persoonlijk. Het is een mooie nieuwe website geworden, Liesbeth, complimenten!

Ineke Nollet

 

 

Mogelijkheden

Atelier Hestia biedt vele mogelijkheden bij het afwerken van Uw quilt. Klik hier om direct een uitgebreid overzicht te bekijken.

Patronen

Patronen 001Er zijn vele patronen in verschillende categorieën. Klik hier om direct alle patronen te bekijken.

Prijzen

De actuele quilt-tarieven staan in een overzichtelijke tabel. Klik hier om direct de prijzen (ook van tussenvullingen en stoffen) te bekijken.

                  

Northcott aarde RSt. 2018Stoffen

We hebben een ruime keuze aan dubbelbrede stoffen. Klik hier om direct de stoffen te bekijken.

Ervaringen

Hier leest U reacties en ervaringen van klanten. Klik hier om direct de ervaringen te bekijken. Wilt U iets kwijt over de site of over Hestia: stuur mij een email. Na overleg plaats ik Uw reactie op de site.