Nieuwste quilt

Zoeken in het aanbod

Contact

Liesbeth van der Hilst

Van Beuningenlaan 12
3953 BR Maarsbergen
0343-431988

 

Of stuur een e-mail.

Artikelen

Ervaringen

Sinds het in gebruik nemen van mijn nieuwe website, die met steun van Heleen Heezen van Guruworks tot stand kwam, bestaat de mogelijkheid Uw ervaringen met atelier Hestia (en met de website) te beschrijven. Uw mening is voor mij belangrijk. Stuur Uw tekst d.m.v. een email naar mij toe en ik zorg, dat hij geplaatst wordt.

Veel dank daarvoor

Liesbeth

 

Reacties en ervaringen van klanten

27-02-2013

Alleen maar complimenten over je nieuwe overzichtelijke website, maar ook alleen maar complimenten over het prachtige
quiltwerk wat je aflevert!

Greta van Ool

28-01-2013

Hallo Liesbeth,

Allereerst mijn complimenten voor je website. Hij is zeer overzichtelijk en compleet. Ook leuk, dat je het hele proces van het doorquilten kunt bekijken. De foto's van de quilts zijn ook erg mooi. Ik ben ook zeer tevreden over mijn doorgequilte quilts en krijg van iedereen complimenten. Erg blij, dat ik het weer heb laten doen; want nu hangt hij tenminste; anders waren ze nooit afgekomen. En ik was verbaasd, dat ze al zo snel klaar waren. Dus nogmaals niets dan lof.

Anneke

14-06-2012

Liesbeth,

wat een verjongingskuur! Je nieuwe site ziet er net zo super uit, als het mooie werk dat je aflevert. Want als jij iets door-quilt ben ik erg teevreden.

Corrina

Funny Button

 

3-05-2012

Liesbeth,
we vonden je nieuwe site erg leuk om te bekijken. hij is zeer overzichtelijk en makkelijk te "besturen" als je begrijpt wat ik bedoel.
En als ik een quilt bij jou laat doorquilten dan weet ik dat ik er kwaliteit voor terug krijg.
mijn complimenten.

Jan en Berna Verbeek

 

23 -04-2012

Ik heb al meerdere quilts door Liesbeth laten quilten en ik ben echt heel tevreden. Ze denkt met je mee en geeft je gevraagd en ongevraagd advies over garens en patronen. Ook de speciaal gemaakte etiketten zijn een leuke service en heel persoonlijk. Het is een mooie nieuwe website geworden, Liesbeth, complimenten!

Ineke Nollet